STICHTING ZWERFDIEREN ZUIDERZEE

In Lelystad leven honderden zwerfdieren onder erbarmelijke omstandigheden. Veel van hen hebben wormen, bijtwonden, ontstekingen in hun mond of zijn (ernstig) ziek. Stichting ZuiderZee Zwerfdieren trekt zich het lot van de dieren aan en heeft als doel het aantal zwerfdieren in Lelystad terug te dringen. Dit scheelt veel dierenleed.

Dit doet de stichting door:

  • de zwerfdieren in kaart te brengen en te identificeren
  • zwerfdieren te castreren en te steriliseren
  • medische zorg te verlenen
  • tijdelijk onderdak te bieden in ons unieke dierenhostel
  • dieren te herplaatsen
  • aandacht te hebben voor preventie

1% van de omzet van BIJL orthopedie gaat naar dit mooie doel

Woensdag 2 januari 2019

Toen ik begon met BIJL orthopedie, had ik bedacht (omdat ik de naam Lelystad gebruik) iets wezenlijks te geven aan Lelystad vanuit BIJL orthopedie. Omdat het dierenwelzijn voor mij en mijn gezin belangrijk is hadden we thuis bedacht dit aan de Stichting Zwerfdieren Zuiderzee te doneren, in de vorm van een jaarlijkse bijdrage van 1% uit de omzet. Vandaag was ik daar samen met mijn dochter Tara met de door haar versierde gevulde enveloppe. De eigenaresse was er erg blij mee! Het was heel leuk en indrukwekkend om te doen. Fijn om als ondernemer een helpende hand te kunnen bieden voor een heel goed doel.