Flevoland is rijk aan ruimte, rijk aan groen, rijk aan fijne mensen, en rijk  aan uitstekende professionals werkzaam in de zorg. Deze professionals delen graag hun kennis met elkaar en u.

Ergotherapeut

Ik ben Mitchel de Jong.  Sinds 2016 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Coloriet in Lelystad.

Onze ergotherapeuten kunnen u helpen bij vragen over zelfredzaamheid en mobiliteit, maar ook bij het vinden van balans tussen belasting en belastbaarheid. Verder helpen wij u bij het leren van praktische vaardigheden en adviseren wij u over het gebruik van verschillende hulpmiddelen.

Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij het aanvragen van voorzieningen bij de WMO of zorgverzekeraar. Merken we dat u problemen op andere gebieden ondervindt? Dan halen we er een collega van een andere behandeldiscipline bij. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut (bij bewegingsklachten), een logopedist (bij slikproblemen) of een andere expert.

Fysiotherapeuten

Hallo wij zijn Iris Nummerdor en Saskia Twaalfhoven. We zijn sinds dit jaar werkzaam als fysiotherapeut bij Coloriet in Lelystad

Onze fysiotherapeuten behandelen mensen met onder andere:

  • klachten ontstaan door of tijdens het werk (bijvoorbeeld rug- of schouderklachten);
  • klachten als gevolg van een ongeval of ziekte (bijvoorbeeld artrose, CVA, long- en/of hartklachten) en klachten als gevolg van ouderdom (moeite met bewegen, stijfheid of een verminderde balans).
  • blessures (bijvoorbeeld knie-, enkel-, of schouder blessures).

Binnen onze praktijk hebben wij verschillende specialisaties: arbeids-, geriatrie-, oncologie- en sportfysiotherapie, revalidatie, oedeemtherapie, echografie,  shockwave therapie (ESWT) en Medical Taping. Voor elke hulpvraag kijken wij naar de meest passende fysiotherapeut.

Orthopedisch chirurg

Ik ben Jasper Zwiers, opgeleid in Zwolle, daarna 2 jaar in de Sint Maartenskliniek verder verdiept in de heup en knie chirurgie. Dit jaar met 3 collegae Nijland, Simons, Swieringa Orthoparc Flevoland gestart om u in de regio optimaal te kunnen blijven helpen. Mijn passie is u zo goed mogelijk te informeren, want anders kunnen we niet samen de beste behandeling kiezen en tot een succes brengen!

Ik ben Marina van Rhee, sinds 2007 orthopedisch chirurg en gespecialiseerd in voet/enkel- en knieklachten. Ik behandel bij Annatommie mc zowel sportletsels als verouderingsklachten, zoals bijvoorbeeld artrose. Bij Annatommie mc hebben we korte wachttijden voor de polikliniek en diagnostiek (MRI of echografie). Dat werkt prettig omdat een patiënt zo snel duidelijkheid krijgt over de oorzaak van de klachten en wat eraan gedaan kan worden, met of zonder operatie.

Pedicure

Hallo, ik ben Tamara Verbeek (medisch) pedicure met een praktijk in de mooie landstreken wijk. Een gezellige praktijk waar persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staat en waar nog de tijd voor u genomen wordt. Ook behandeling aan huis is mogelijk.

U kunt bij mij terecht met voetproblemen (likdoorn, ingroeiende nagel, kalknagels, kloven etc) maar ook zonder problemen bent u van harte welkom voor een ontspannende behandeling

Personal Trainer

Hallo ik ben Roel Velstra, eigenaar en personal trainer  bij RAF sport in Lelystad

Reumatoloog

Hallo ik ben Paul Baudoin, reumatoloog.

Wijkverpleegkundige

Mijn naam is Kaylee Schrijnewerkers.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige binnen Coloriet Wijkzorg in Lelystad team somatiek buiten 2. Ik werk vanuit Coloriet de Hoven in Lelystad).

Als wijkverpleegkundige bied ik thuiszorg en ondersteuning op onder andere de volgende gebieden: persoonlijke verzorging, verpleging , oproepbare verzorging en verpleging, gespecialiseerde verpleging, advies, informatie en voorlichting (AIV) en indicatiestelling. Tevens werk ik nauw samen met de behandelaren van Coloriet, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten.

Wilt u op een laagdrempelige manier uw vragen stellen over uw gezondheid en welzijn, of over onze zorgdiensten? Dat kan tijdens onze gratis inloopspreekuren. Ook met vragen over het aantrekken van uw orthopedische hulpmiddelen kunt u bij ons terecht.