Zaterdag 23 november 2019

BIJL is begonnen met het idee dat ik graag toegankelijke en aanvullende zorg wil bieden op het gebied van orthopedische hulpmiddelen in Lelystad eo.

BIJL gaat mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank in Lelystad gratis voetdrukmetingen aanbieden.
Hebben mensen klachten en kunnen deze behandeld worden met steunzolen dan zal BIJL deze gratis verstrekken.

Op 23 november is er een voetdrukmeting gedaan bij dhr. A. Meneer A is 40 jaar geleden naar Nederland gevlucht. Een paar jaar geleden is hij gescheiden van zijn vrouw. Het enige wat meneer nog graag doet is urenlange wandelingen maken. Echter heeft de heer sinds enkele maanden een pijnlijke linkervoet. Ik ga mijn best doen.

Vrijdag 4 oktober 2019

Uitbreiding assortiment

Het assortiment van BIJL is uitgebreid met de volgende 3 artikelen:

  • Rebound Air Walker van Össur
  • Secutec Genu kniebrace van Bauerfeind
  • Secutec OA kniebrace van Bauerfeind

Deze artikelen kunnen direct worden geleverd mits er geen sprake is van een afwijkende maatvoering.

Digitaal aanmeten van polsbraces en evo’s

BIJL heeft geïnvesteerd in een systeem om digitaal polsbraces en evo’s aan te meten. Het aanmeten gaat middels een scan met een I-pad. De polsbraces en de mallen voor de evo’s worden met een 3D-printer gemaakt in Rotterdam. Het grote voordeel van het systeem is dat er geen gipscorrecties nodig zijn en dat de productiesnelheid omhoog gaat. Daarbij sluit BIJL zich aan bij de innovatieve voorlopers in de industrie.

Woensdag 12 juni

Woensdag 12 juni was ik samen met orthopedisch chirurg Jasper Zwiers van Orthoparc en collega Andre IJsebrands van Ortho Design te gast bij Radio Lelystad. In de uitzending van Lelystad Gezond vertellen we uitgebreid over onze gezamenlijke visie tbv de orthopedische dienstverlening in Lelystad eo.