Vrijdag 4 oktober 2019

Uitbreiding assortiment

Het assortiment van BIJL is uitgebreid met de volgende 3 artikelen:

  • Rebound Air Walker van Össur
  • Secutec Genu kniebrace van Bauerfeind
  • Secutec OA kniebrace van Bauerfeind

Deze artikelen kunnen direct worden geleverd mits er geen sprake is van een afwijkende maatvoering.

Digitaal aanmeten van polsbraces en evo’s

BIJL heeft geïnvesteerd in een systeem om digitaal polsbraces en evo’s aan te meten. Het aanmeten gaat middels een scan met een I-pad. De polsbraces en de mallen voor de evo’s worden met een 3D-printer gemaakt in Rotterdam. Het grote voordeel van het systeem is dat er geen gipscorrecties nodig zijn en dat de productiesnelheid omhoog gaat. Daarbij sluit BIJL zich aan bij de innovatieve voorlopers in de industrie.

Woensdag 2 januari 2019

Toen ik begon met BIJL, had ik bedacht (omdat ik de naam Lelystad gebruik) iets wezenlijks te geven aan Lelystad vanuit BIJL. Omdat het dierenwelzijn voor mij en mijn gezin belangrijk is hadden we thuis bedacht dit aan de Stichting Zwerfdieren Zuiderzee te doneren, in de vorm van een jaarlijkse bijdrage van 1% uit de omzet. Vandaag was ik daar samen met mijn dochter Tara met de door haar versierde gevulde enveloppe. De eigenaresse was er erg blij mee! Het was heel leuk en indrukwekkend om te doen. Fijn om als ondernemer een helpende hand te kunnen bieden voor een heel goed doel.

 

Zondag 25 november 2018

Afgelopen vrijdag heb ik BIJL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De dag erna, op zaterdag 24-11-18, was BIJL direct pubiekelijk aanwezig in het Lelycentre bij de Ekolander om het winkelend publiek een gratis voetdrukmeting aan te bieden. Het was meteen een erg geslaagde dag, met veel belangstelling en enthousiasme over de producten en diensten die BIJL in Lelystad en omgeving aanbiedt.